0 Inloggen

Zelf kiezen is het nieuwe geven!

De eigen keuze cadeaukaart is een cadeau waarmee je iemand zelf de keuze geeft uit de leukste vrijetijdsbestedingen. Van een heerlijk dagje of avondje uit tot een complete vakantie. Van workshops tot spelletjes. De gelukkige ontvanger kiest zelf!

Het cadeau dat “altijd goed” is!

Ben je op zoek naar een kerst- eindejaarsgeschenk voor personeel, verjaardagscadeau, een cadeau voor relaties of naar incentives voor jullie loyalty (spaar) programma? Dan is de Belevenissen.nl cadeaukaart de oplossing! Met deze cadeaukaart kan de ontvanger zelf een keuze maken uit het volledige assortiment van unieke cadeaus. Zeg nou zelf..wat is nou mooier dan een blijvende herinnering?! Bepaal zelf de waarde van de cadeaukaart. Je kunt ieder bedrag tussen €5 en € 1.000 kiezen. De cadeaukaart is in delen te besteden. Altijd goed dus!

Ja, ik wil ook zo'n mooie gift card

Altijd feestelijk verpakt

De cadeaukaart wordt verpakt in een luxe cadeaudoosje met een stijlvol cadeaukaart. Het leukste is om het cadeau zelf te overhandigen. Uiteraard is het bij ons mogelijk dat wij de cadeaus direct versturen naar de ontvangers.

Ja, ik wil ook zo'n mooie gift card

Liever de Inbox dan de Gift Box?

Naast een prachtige cadeaukaart met bijbehordende gift box, bieden we ook e-vouchers aan. E-vouchers versturen we via e-mail. Dat is dus super snel.

Ja, ik wil zo'n snelle e-voucher

Zelf kiezen is het nieuwe geven!

Eigen keuze concepten worden steeds populairder. Je medewerkers of relaties zelf een (kerst)geschenk laten kiezen wordt erg gewaardeerd. Je geeft de medewerkers of relaties niet zomaar een (kerst)geschenk, maar een cadeau dat ze zelf mogen kiezen. Een ruime keuze uit de leukste vrijetijdsbestedingen te besteden op meer dan 1.000 locaties. Zo kunnen de medewerkers of relaties altijd iets leuks vinden en geef je het beste (kerst) geschenk, namelijk een blijvende herinnering!

Kies een giftcard met een bepaalde cadeauwaarde dat bij je past. De giftcard wordt geleverd in een stijlvol (luxueus) doosje. Middels de unieke inlogcode die vermeld staat op de giftcard kan de ontvanger online of telefonisch zelf een (kerst)geschenk kiezen. Je kunt het helemaal aan ons overlaten!