0 Inloggen

Zo werkt het

Verras je collega’s en relaties het hele jaar door. De ruime keuze uit cadeaus maakt de cadeaukaart ideaal om te geven als jubileumcadeau, kerst- relatiegeschenk, incentive of zomaar als bedankje. Voor hem én voor haar!

  1. 1

    Kies de waarde van de cadeaukaart en het aantal cadeaukaarten.

  2. 2

    Laat de cadeaukaarten op jouw locatie of direct bij de ontvangers bezorgen.

  3. 3

    De waarde van de cadeaukaart is vrij te besteden aan meerdere cadeaus.

Het cadeau dat “altijd goed” is!

Ben je op zoek naar een kerst- eindejaarsgeschenk voor personeel, verjaardagscadeau, een cadeau voor relaties of naar incentives voor jullie loyalty (spaar) programma? Dan is de Belevenissen.nl cadeaukaart de oplossing! Met deze cadeaukaart kan de ontvanger zelf een keuze maken uit het volledige assortiment van unieke cadeaus. Zeg nou zelf..wat is nou mooier dan een blijvende herinnering?! Bepaal zelf de waarde van de cadeaukaart. Je kunt ieder bedrag tussen €5 en € 1.000 kiezen. De cadeaukaart is in delen te besteden. Altijd goed dus!

Altijd feestelijk verpakt

De cadeaukaart wordt verpakt in een luxe cadeaudoosje met een stijlvol cadeaukaart. Het leukste is om het cadeau zelf te overhandigen. Uiteraard is het bij ons mogelijk dat wij de cadeaus direct versturen naar de ontvangers.

Snel een cadeau nodig?

Kies bij het bestellen voor de optie E-voucher. Je ontvangt het cadeau direct na bestelling via de mail. De E-voucher kun je zelfs na bestelling geheel personaliseren met een persoonlijke tekst en/of foto. Altijd handig als je nog last-minute een cadeau nodig hebt.

Maak het persoonlijk

Vanaf 500 stuks kun je het cadeau personaliseren. Je kunt je eigen bedrijfslogo en persoonlijke boodschap op de cadeaukaart en/of cadeaudoosje plaatsen. Zo kan het cadeau nóg persoonlijker gemaakt worden. Is er een andere wijze waarop je het cadeau wilt personaliseren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vragen? Bel ons gerust: ☎️ 024 - 711 06 27