Koop nu met 10% korting en beleef het later met code SAMENSTERK
menu 0 0

Verjaardagscadeau? De leukste cadeaus voor een verjaardag

Op zoek naar een cadeau voor een verjaardag? Maak een keus en jij hebt het unieke en persoonlijke verjaardags cadeau direct in huis!

Meer lezen

Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten

Viergangendiner in het kleinste kasteeltje van Nederland!

Dineren in 't kleinste kasteeltje

Roermond
(7)

Als jullie graag op een bijzondere locatie willen dineren, is dit kasteel daar perfect voor. Samen genieten jullie van een uitgebreid verrassingsdiner van vier gangen. Extra bijzonder: dit kasteel is het kleinste kasteeltje van Nederland!

Viergangendiner in het kleinste kasteeltje van Nederland!

Lees verder
115,- voor 2 personen

Spot zeehonden bij de Westerschelde!

Zeehonden Discovery

Zeebrugge, Cadzand

Je nieuwe lievelingsdier ontmoeten? Dat kan! Ga nu maar liefst 3 uur lang op zeehonden- discovery! Kijk hoe deze mooie dieren lekker liggen te luieren op het strand of krijg de kans om ze van heel dichtbij te zien in je boot in het mooie natuurreservaat van de Westerschelde.

Spot zeehonden bij de Westerschelde!

Lees verder

Bestuur zelf een Wavekart op de Noordzee!

Wavekarting!

Cadzand, Nieuwpoort

Zin in een spetterende en sensationele belevenis? Ga dan eens een Wavekarten over de golven in de Noordzee! Wavekarting is een unieke outdoor watersport activiteit aan de Belgische kust. Je zit zelf aan het stuur van een motorboot en vaart over de golven van de Noordzee. 

Bestuur zelf een Wavekart op de Noordzee!

Lees verder
59,50 per persoon

Alle cadeaus bekijken
Twijfel, twijfel, twijfel...
Kun je niet kiezen? Laat de ontvanger zelf een keuze maken
Geef een waardebon cadeau

Voor alle jarigen een origineel verjaardagscadeau!

Persoonlijk verjaardagscadeau
Bij een verjaardag hoort natuurlijk een leuk verjaardagscadeau! Heb je geen idee wat je cadeau moet doen aan de jarige? Bij Belevenissen.nl vind je de leukste, persoonlijke en originele verjaardagscadeaus. Zo vermijd je dat jij met hetzelfde cadeau als iemand anders op de proppen komt en ben je er zeker van dat je de jarige verrast!

Origineel verjaardagskado
Geen bloemetje, zak drop of een geurtje, maar een origineel verjaardagskado. Kijk snel in het verjaardag overzicht voor de leukste cadeaus. Of de jarige nu een tiener, twintiger of zestiger is, Belevenissen.nl biedt voor alle jarigen een prachtig verjaardagskado. Ga jij voor een sportief cadeau, geef jij een leuke workshop cadeau of past een avontuurlijk cadeau beter bij de jarige? De keuze is groot, dus jij vindt vast en zeker een passend verjaardagscadeau. 

Betaalbaar verjaardagscadeau
Belevenissen.nl biedt de mooiste cadeaus voor verschillende prijzen. Zo is er voor jou altijd een geschikt en betaalbaar verjaardagscadeau! Als je een keus hebt gemaakt, kun jij jouw verjaardagscadeau personaliseren. Voorzie de cadeaubon van een leuke foto van de jarige en een persoonlijke tekst voor een nog unieker cadeau. Jij maakt de jarige hoe dan ook dolblij met een leuk, persoonlijk en origineel verjaardagscadeau van Belevenissen.nl!

Als eerste horen over de nieuwste cadeaus en aanbiedingen?