menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 4763
Levering
Producten
Service
Rob via Trusted shops
18-09-2020

Vliegtuig geboekt voor overnachting kon hem niet verzilveren omdat van af oktober niet meer kan erg jammer moest nu hotel kamer nemen zonde van het geld.
Nu wil ik de ringen maken doen maar erg onduidelijk.
Wil dit graag doen maar wil wel datum weten voor ik dit aanschaf.
Groet Rob keereweer

marianne via Trusted shops
17-09-2020

super dat het gelijk bruikbaar is.

Jac via Trusted shops
16-09-2020

Prima

Reactie van Belevenissen.be
Fijn om te horen!

Heel veel (geef) plezier toegewenst!
Anoniem via Trusted shops
16-09-2020

Duidelijke informatie en snelle service.

Reactie van Belevenissen.be
Fijn om te horen!

Heel veel (geef) plezier toegewenst!
Anoniem via Trusted shops
13-09-2020

Producten en service kun je na een bestelling niet beoordelen.

Reactie van Belevenissen.be
-
Anoniem via Trusted shops
12-09-2020

waardeloos, ik heb tot nu toe niets van jullie ontvangen, terwijl het geld wel afgeschreven is

Reactie van Belevenissen.be
Erg vervelend om te horen. Heb jij je ongewenste email kunnen controleren? Wij hebben uiteraard de bestelling nogmaals verstuurd.

Heel veel (geef) plezier!
Anoniem via Trusted shops
11-09-2020

Prima

Reactie van Belevenissen.be
Fijn om te horen!

Heel veel (geef) plezier toegewenst!
Anoniem via Trusted shops
10-09-2020

Alles vlot verlopen

Reactie van Belevenissen.be
Fijn om te horen!

Heel veel (geef) plezier toegewenst!
Anoniem via Trusted shops
08-09-2020

Duidelijke omschrijving van belevenis
Eenvoudig te reserveren
Onmiddellijke bevestiging
Top

Reactie van Belevenissen.be
Fijn om te horen!

Heel veel (geef) plezier toegewenst!
Anoniem via Trusted shops
07-09-2020

,goed

Reactie van Belevenissen.be
Fijn om te horen!

Heel veel (geef) plezier toegewenst!
Anoniem via Trusted shops
07-09-2020

Genoeg keuze
Bestelling gaat eenvoudig en is duidelijk

Reactie van Belevenissen.be
Vriendelijk dank voor je review. Daar worden wij blij van:).

Fijne dag toegewenst!

Team webcare Belevenissen
Dafne via Trusted shops
06-09-2020

Was een gemakkelijk process en een heel geslaagd kado. Leuk dat ik er ook in kon typen voor wie het was zodat het een persoonlijk kado werd.

Reactie van Belevenissen.be
Vriendelijk dank voor je review. Daar worden wij blij van:).

Fijne dag toegewenst!

Team webcare Belevenissen
Anoniem via Trusted shops
05-09-2020

Jammer dat er niet meegedacht wordt voor de verzending vd bon

Deze werd per email toegestuurd terwijl het een kado voor iemand was. Er werd verzocht om de email maar door te sturen...

Waardeloze service terwijl de aanbiedingen wel heel leuk en divers zijn!

Reactie van Belevenissen.be
Vriendelijk dank voor je review. Wij nemen je verbeterpunt mee in het verbeteren van onze website.

Fijne dag toegewenst!

Team webcare Belevenissen
Anoniem via Trusted shops
04-09-2020

Makkelijk en snel.

M via Trusted shops
03-09-2020

Ik heb u een email over het cookiebeleid gestuurd en dar geen reactie op ontvangen.
Ik vind het niet reageren zeer teleurstellend en het cookiebeleid onacceptabel

Reactie van Belevenissen.be
Vriendelijk dank voor je review. Wij hebben geen e-mail van u voorbij zien komen. Zou je het kunnen mailen naar helpdesk@belevenissen.nl.

Fijne dag toegewenst!

Team webcare Belevenissen
Mirjana via Trusted shops
02-09-2020

top

Anoniem via Trusted shops
02-09-2020

nvt

Anoniem via Trusted shops
01-09-2020

Alles was duidelijk en verliep zeer vlot.