• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 4441
Levering
Producten
Service
Mijntje via Trusted shops
21-07-2019

Ik bestel vaak verjaardagscadeaus of bedankjes op belevenissen.nl ... Om dat ze zo anders zijn dan de standaard cadeaus is men altijd super verrast ... Tot op heden is het altijd en bij iedereen goed gegaan met de service... En je kunt nog vlak voor je naar een feestje gaat of iemand ontmoet je cadeau bestellen, want na de bestelling ontvang je direct de email met de voucher die je cadeau geeft...

Anoniem via Trusted shops
21-07-2019

webpagina werkt heel slecht, erg onoverzichtelijk en gecompliceerd om uiteindelijk je voucher te mogen ontvangen; matig aanbod.

Reactie van Belevenissen.be
Hartelijk dank voor je feedback.

Wij monitoren dagelijks onze website en nemen je feedback graag mee.
Anoniem via Trusted shops
21-07-2019

makkelijke website, duidelijk en overzichtelijk

Pjotr via Trusted shops
19-07-2019

Snelle reactie en levering

Anoniem via Trusted shops
19-07-2019

Veel keus. Superhandig, dat je direct je vouchers krijgt. Hoe de belevenis wordt ervaren weet ik nog niet.

Anoniem via Trusted shops
19-07-2019

Gebruiksvriendelijke website.
Originele ideeën, kon cadeaubon makkelijk bestellen.

Kevin via Trusted shops
18-07-2019

Goeie service. En als je vragen hebt duidelijk en snel antwoordt. Ga zekers vaker wat halen

Anoniem via Trusted shops
17-07-2019

Ik ben geen held met de computer en vond het allemaal best lastig te ontdekken. Maar als je het door had, kwam het wel goed. Je krijgt bijna meteen een bewijs via de email, zodat je meer zekerheid hebt dat je het goed gedaan hebt.

Anoniem via Trusted shops
17-07-2019

okay

Anoniem via Trusted shops
17-07-2019

We moeten het nog meemaken...
Daarna kan ik pas een beoordeling geven.

Anoniem via Trusted shops
17-07-2019

De levering was meteen. Degene die het cadeau heeft ontvangen was er enorm blij mee

Anoniem via Trusted shops
16-07-2019

De cadeau kaartjes waren er zeer snel

Anoniem via Trusted shops
16-07-2019

Persoonlijk bericht mogen schrijven en een mooie uitnodiging ontvangen

Marleen via Trusted shops
16-07-2019

Eerst moet je de bijbetaling doen ..dan zijn ze telefonisch niet bereikbaar...dan is er voorlopig in Nederland geen mogenlijkheid meer ...dus moeten we uitwijken naar Turnhout...
Belachelijk

Reactie van Belevenissen.be
Geachte heer/mevrouw,

Wat vervelend om te horen.

Bijbetaling is uiteraard niet de bedoeling. We nemen direct contact op met u en de uitvoerende organisatie.

Onze excuses voor het ongemak!

Team webcare Belevenissen.nl
Marianne via Trusted shops
14-07-2019

Wij hebben niks beleefd. De datum die wij hadden was al vol. Dus geen beoordeling

Anoniem via Trusted shops
14-07-2019

Snel,goed en netjes ontvangen.

Anoniem via Trusted shops
13-07-2019

Levering van het gekochte product was per direct via de mail. Over het product zelf en de service kan ik nog geen oordeel geven.

Anoniem via Trusted shops
13-07-2019

Je hebt keuze uit heel veel unieke en leuke uitjes. Tot nu toe prima en vlotte service. Wij zijn nog niet weg geweest dus verder kan ik nog geen ervaringen delen.