• Gratis verzending
  • Cadeaubon direct in je inbox
  • Laagste prijsgarantie
  • Beoordeeld met een 8.5 door onze klanten
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 4565
Levering
Producten
Service
Anoniem via Trusted shops
22-01-2020

Blijkt dat het alleen op zondag is, en dat weet je dus niet van te voren.. heb nu binnen die ik dan liever anders gebruikt zou hebben.
Met vr groet,
Ellen

Daarbij is er weinig in het oosten van het land, helaas...

Jelda via Trusted shops
22-01-2020

Vorig jaar dagje Parijs cadeau gedaan aan vriendin. Nu boeken ...e-mail kwijt met tweede voucher. Belevenissen overtreft service door voor mij op een klantvriendelijke manier, zeer goed en snel het probleem op te lossen. Het dagje Parijs gaat vast een geweldige beleving worden, bedankt medewerkers Belevenissen

Karin via Trusted shops
22-01-2020

Origineel cadeau

Jacqueline via Trusted shops
22-01-2020

ben erg tevreden over dit product.

Anoniem via Trusted shops
21-01-2020

Aanpassen van een voucher achteraf lukt niet door vakantie van iemand. Dat kan niet om eerlijk te zijn.

Anoniem via Trusted shops
20-01-2020

Mijn kortingscode van een vorige Belevenis die geldig was tot en MET 19 januari 2020, was gisteren niet meer te verzilveren en de klacht die ik daarover heb gestuurd is ook niet beantwoord. In plaats daarvan ontvang ik van jullie wel het verzoek om een beoordeling te schrijven. Beetje jammer

harry via Trusted shops
20-01-2020

Veel van hetzelfde qua producten

Alle leuke dingen zijn in zuiden of randstad

Kan nergens achterhalen hoe lang een kadokaart geldig is

Anoniem via Trusted shops
17-01-2020

geen

Cora via Trusted shops
16-01-2020

Dit is de 3e keer dat ik een belevenis cadeau geef. Snel geregeld , leuk geven en altijd met veel enthousiasme ontvangen. Ik geef belevenissen een 8

Anoniem via Trusted shops
16-01-2020

Prima service en site. Leuk om cadeau te geven

Anoniem via Trusted shops
15-01-2020

Goede prijs kwaliteit

Anoniem via Trusted shops
14-01-2020

Betaalbaar en handig snel in de mailbox.

Anoniem via Trusted shops
12-01-2020

Prima

Anoniem via Trusted shops
10-01-2020

Een uniek kado die je zelf niet gauw koopt voor jezelf.
Makkelijk te bestellen, ook leuk dat je er een persoonlijke tekst in kwijt kan. Nu nog afwachten hoe de ontvanger het vindt.

Anoniem via Trusted shops
10-01-2020

Gemakkelijke levering, website kon overzichtelijker, met name de locaties van activiteiten. Uitzoek is goed, maar producten zijn slechts één jaar geldig en niet inwisselbaar.

Anoniem via Trusted shops
09-01-2020

Snelle verzending, leuke belevenis gehad.

Anoniem via Trusted shops
07-01-2020

Leuke belevenissen, makkelijk te bestellen /verzilveren

Anoniem via Trusted shops
07-01-2020

Snelle levering voor een lage prijs