REVIEWS - ERVARINGEN - RECENSIES - BEOORDELINGEN - KLANTENREACTIES
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 4959
Levering
Producten
Service
Anoniem via Trusted shops
06-05-2021

Jammer dat als je belt en vragen hebt over een voucher (vogel expeditie) ze er niet bij vertellen dat deze al bijna een jaar niet meer gegeven wordt ivm Corona.
Waarom verkopen jullie in hemelsnaam dit nog!!!
Zie maar eens een spaarzaam plekje te krijgen als iedereen hem straks wil inleveren.

En dan lees je de voorwaarden en dan kan het niet retour.
Wat een bagger bedrijf!!!!

Reactie van Belevenissen.be
Beste Marloes,

Dank voor je bericht. De cursus staat gepland vanaf 25 mei. Je hebt dus alle tijd om daar een reservering voor te maken:).
Anoniem via Trusted shops
05-05-2021

Mijn vrouw hartstikke blij

Reactie van Belevenissen.be
Heel fijn om te horen!
Anoniem via Trusted shops
05-05-2021

Makkelijk te bestellen
En te verzilveren.

Kim via Trusted shops
03-05-2021

Je moet eerst betalen, daarna kun je pas een afspraak maken. De helicopter bleek helemaal niet te vliegen in onze woonplaats, wat wel op de site stond. Ik kan nu opstappen ergens ver weg in Brabant en me dan naar onze woonplaats laten vliegen. Dan moet ik daar wel 2000 euro extra voor neertellen. Ik heb 125 euro betaald voor dit uitje en dat is dus weggegooid geld.

Reactie van Belevenissen.be
Geachte heer/mevrouw,

Dank voor je bericht.

Helaas klopt je bericht niet. Door het jaar heen vliegen we vanuit alle locaties die op onze site worden beschreven. Wat betreft de 2.000 euro dat betreft een prive vlucht vanaf een eigen locatie en waarbij de helikopter volledig prive wordt gehuurd. Dat is iets heel anders dan wat wij aanbieden op onze website.
Anoniem via Trusted shops
30-04-2021

Leuk cadeau! Alles helder en snel via de mail ontvangen. Niets aan te merken.

Anoniem via Trusted shops
27-04-2021

Service ☆☆☆☆☆

Anoniem via Trusted shops
23-04-2021

Simpel en duidelijk om het te regelen.

Anoniem via Trusted shops
22-04-2021

leuk produkt, makkelijk te bestellen, snel geregeld

Nina via Trusted shops
21-04-2021

Prima uitleg voor mij, 77jarige vrouw, telefonisch! En ook de bestelling en ontvangst cadeaubon ging daarna perfect!! Dus zeker 5 sterren waard......

Reactie van Belevenissen.be
Beste Nina,

We hebben je met alle plezier geholpen!!
Riet via Trusted shops
20-04-2021

Hele snelle reactie met de ticket naar je toe sturen.
De ticket ziet er leuk uit! Ook leuk dat je er een persoonlijke boodschap op kunt zetten.

Reactie van Belevenissen.be
Hier worden we blij van:). Heel fijn om te horen en wij wensen je heel veel geef plezier!
Anoniem via Trusted shops
20-04-2021

Het kopen van de cadeaubon is zo geregeld. Instructies zijn helder. De prijs is scherp, ook mooi meegenomen!

Reactie van Belevenissen.be
Tot je dienst en we zien je heel graag weer terug.
Anoniem via Trusted shops
19-04-2021

Snel en makkelijk geregeld

Nadine via Trusted shops
16-04-2021

Super leuk om als verjaardagscadeau te geven en gemakkelijk!

Elizabeth via Trusted shops
15-04-2021

We kochten vier belevenissen bij de Olmense zoo. Bij de kassa bleek het park van naam veranderd en de gekochte kaarten waren waardeloos. Men heeft ons (met 4x een bijbetaling) wel binnengelaten.

Reactie van Belevenissen.be
Dank voor uw bericht.

Uw bericht is niet correct. U heeft wel degelijk toegang tot het park met de cadeaubonnen. Dit is ook afgesproken met het dierenpark zelf.

Vertrouwende je hiermee voldoende te hebben ingelicht.

Team webcare
Anoniem via Trusted shops
14-04-2021

Deze cadeaubonnen zijn voor iemand anders.
Maar ik hou persoonlijk ook jullie site in de gaten.

vriendelijke groet,
Kees Verhagen

Reactie van Belevenissen.be
Leuk om te horen, bedankt!
Nadine via Trusted shops
14-04-2021

super makkelijk bestellen. Ik had even een vraagje of me pa nog met de auto op de foto mocht en belevenissen.nl reageerde super snel en vriendelijk. Ik ga vaker een leuk verjaardagscadeau uitje hier regelen ben benieuwd hoe het gaat verlopen (het uitje) kortom top !

Reactie van Belevenissen.be
Tot je dienst!
Anoniem via Trusted shops
13-04-2021

Wij hebben alleen maar de vouchers. Dus nu nog de activiteit.

Maaike via Trusted shops
13-04-2021

Ik heb een belevenis cadeau gedaan aan mijn jarige zoon.
En hij vindt het geweldig