REVIEWS - ERVARINGEN - RECENSIES - BEOORDELINGEN - KLANTENREACTIES
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 5437
Levering
Producten
Service
Anoniem via Trusted shops
26-10-2021

Heb belevenis besteld. Ging makkelijk en de activiteiten worden duidelijk omschreven. Pas na de aankoop kan je zien op welke data je kan reserveren. Dat bleek voor onze belevenis praktisch uitsluitend op donderdagen te kunnen. Een tijd kan je dan niet eens kiezen. Als ik dat vooraf had geweten, had ik nooit voor deze belevenis gekozen. Ga er wel vanuit dat het een hele leuke activiteit is!

Anoniem via Trusted shops
24-10-2021

Duidelijk goed geinformeerd

Nel via Trusted shops
22-10-2021

Perfect na besteld te hebben gelijk ontvangen

Anoniem via Trusted shops
22-10-2021

Snelle levering en ziet er leuk uit.

Anoniem via Trusted shops
21-10-2021

Een leuke belevenis aangeboden voor een goede prijs. Levering was prompt. Ook ruimte voor een persoonlijk bericht: prima.

Anoniem via Trusted shops
21-10-2021

Vlotte levering van de tegoedbon, ook leuk vormgegeven.

Anoniem via Trusted shops
20-10-2021

Ik zou graag een papieren voucher willen krijgen dat is zoveel leuker om als kado te geven

Cici via Trusted shops
19-10-2021

Snel geregeld!

V via Trusted shops
18-10-2021

Voucher gekocht, maar ivm coronaperiode niet mogelijk om deze te verzilveren. Geen email of herinnering ontvangen dat de bon ging verlopen. Een paar keer contact gehad, klantenservice kon enkel een kortingsbon van 30% geven. Belachelijk, aangezien de bon niet gebruikt kon worden ivm corona. Onmacht dus.. geld kwijt, en geen activiteit gedaan. Slechte klantenservice is niet bereid om mee te werken.

Anoniem via Trusted shops
16-10-2021

Ging gemakkelijk en snel

Anoniem via Trusted shops
16-10-2021

Prima.

Anoniem via Trusted shops
15-10-2021

netjes en vriendelijk geholpen zeker een Aanrader

Anoniem via Trusted shops
13-10-2021

snel en veel keuze

Anoniem via Trusted shops
12-10-2021

Heel vaak gebeld wordt nooit opgenomen. Sta meer dan half uur in de wacht

Reactie van Belevenissen.be
Hartelijk dank voor je bericht.

We zijn op werkdagen iedere dag bereikbaar van 09.00 uur en 17.00 uur.

Team webcare
John via Trusted shops
11-10-2021

Ik kan de beoordeling eigenlijk nog niet goed geven.
Dit is een cadeau voor mijn zoon en die krijgt hij pas eind van deze maand en dan moet er nog een datum aan gekoppeld worden dus deze beoordeling komt eigenlijk te vroeg.

John.

Anoniem via Trusted shops
10-10-2021

Slecht zeer slecht! Half uur offroad rijden terwijl het 1 uur zou moeten zijn!

2 tickets gekocht om met ze 2e in een 2x 4x4 auto te gaan rijden, maar we konden maar een auto gebruiken met zijn 2e. Dus 1 ticket van jan doel gekocht!

Reactie van Belevenissen.be
Hartelijk dank voor je bericht.

Wat vervelend om te horen. Helaas heb je de opzet verkeerd begrepen. Op onze website communiceren we heel duidelijk dat de belevenis op basis van roulatie betreft. Meerdere deelnemers gaan tegelijk deelnemen en binnen de tijdsbestek van 1 uur met elkaar rouleren. We nemen nog contact met je op.

Team webcare
Anoniem via Trusted shops
10-10-2021

Prima geregeld

Anoniem via Trusted shops
07-10-2021

De cadeau bon binnen no time op de mail. Zondag mijn opa maar is verassen met deze bon!