REVIEWS - ERVARINGEN - RECENSIES - BEOORDELINGEN - KLANTENREACTIES
menu 0 0

Klantenbeoordelingen

Onze klanten geven ons een
8,5
4.2 6277
Levering
Producten
Service
Anoniem via Trusted shops
22-09-2022

Anoniem via Trusted shops
19-09-2022

Cadeaubon was makkelijk te bestellen.

Anoniem via Trusted shops
17-09-2022

Ik moet de cadeaubon nog ontvangen

Reactie van Belevenissen.be
Dank voor je feedback!

Wat vervelend om te horen. Wij hebben het direct voor je nagekeken en uiteraard nogmaals verstuurd. Controleer tevens de ongewenste email. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons uiteraard altijd bellen.

Team webcare
Anoniem via Trusted shops
05-09-2022

Anoniem via Trusted shops
02-09-2022

ik heb geen commentaar het is een perfecte site

Anoniem via Trusted shops
29-08-2022

Anoniem via Trusted shops
27-08-2022

Anoniem via Trusted shops
22-08-2022

Je koopt een voucher voor €55 maar de reis kost meer dus voel me belazerd. Misschien meer info geven op de site! Jammer

Reactie van Belevenissen.be
Wat vervelend om te horen. Wij hebben het direct voor je nagekeken. Je hebt een Dagje Berlijn aangekocht. Wij zijn altijd transparant over eventuele extra kosten. Bij het arrangement staat wel degelijk alle informatie over de extra kosten onder het kopje "Goed om te weten".

Wij wensen je heel veel plezier in Berlijn!
Anoniem via Trusted shops
11-08-2022

Duidelijkheid, snelheid, eenvoudig

Anoniem via Trusted shops
09-08-2022

De duidelijke omschrijving van de voorwaarden en de termijn waarop de cadeaubonnen gebruikt en zelfs gewijzigd mogen worden.

Anoniem via Trusted shops
07-08-2022

Heel goed geholpen via de telefoon. Dame was geduldig met alle vragen die ik had. De bestelling verliep vlekkeloos. Na bestelling gelijk een email ontvangen met het cadeau. Afspraken maken voor de high tea ging van een leien dakje. De bon op locatie ingeleverd en geniet van de high tea. Aanbeveling voor eenieder.

Groetjes

Anoniem via Trusted shops
04-08-2022

Anoniem via Trusted shops
04-08-2022

Gewoon handig en goed misschien keuze voor 2 nog iets ruimer.

Anoniem via Trusted shops
04-08-2022

Anoniem via Trusted shops
03-08-2022

Ik had een paar vragen en werd iedere keer erg vriendelijk en snel terug gebeld

Anoniem via Trusted shops
17-07-2022

Veel mogelijkheden

Anoniem via Trusted shops
13-07-2022

fijne site, snelle levering

Anoniem via Trusted shops
08-07-2022

Het is heel prijzig