Bier brouwen
menu 0 0

Bier brouwen

Geplaats op 04-03-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Gouden rakker, pintje, pils, spa goud, jonge met een witte kraag, gerstenat, vaasje, amsterdammertje, fluitje, of een ijskoude. Je weet waarschijnlijk al hoe laat het is! Het is tijd voor BIER!

Tijdens deze bier brouw workshop neem jij een kijkje in de keuken van een echte bierbrouwer. Bovendien ga je naar huis met niet alleen een hoop nieuw opgedane kennis, je krijgt ook een aantal handige artikelen mee naar huis waarmee je direct aan de slag kan!

Nederland is een bierland. Het daarom ook niets voor niets dat enkele van `s werelds grootste biermerken van Nederlandse bodem komt. Een traditie waar wij trots op mogen zijn. Én een traditie die wij voort moeten zetten! Ontvang je gasten met een bier van eigen makerij of geniet zelf na een lange dag met een voldaan gevoel van een zelf gebrouwen bier.

Na deze workshop bier brouwen kan je direct aan de slag en genieten van je eigen gouden rakker, gerstenat, pintje, pils, spa goud, jonge met een witte kraag, vaasje, amsterdammertje, fluitje, ijskoude of …

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.