Bonbons maken!
menu 0 0

Bonbons maken!

Geplaats op 10-03-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Wie kent ze niet, de heerlijke bonbons die bij de koffie worden geserveerd op menige verjaardag? Nu is er de kans om zelf te ontdekken hoe deze lekkernijen gemaakt worden tijdens een workshop bonbons maken ! Serveer jij tijdens de volgende verjaardag een cadeaubon voor deze workshop aan de jarige? Of wie weet serveer je op je eigen verjaardag wel zelfgemaakte bonbons!

Tijdens deze workshop bonbons maken krijg je een complete uitleg over hoe je bonbons moet maken. Om te beginnen leer je eerst hoe je moet werken met chocolade. Omdat er geen tijd verloren moet gaan aan handelingen die iedereen al kan uitvoeren is de chocolade van tevoren gesmolten. Je gaat meteen aan de slag om de lekkerste vullingen naar keuze te maken. Daarbij kan je de bonbons maken in alle vormen die je maar wilt, ruimte genoeg om je eigen creativiteit toe te passen op de bonbons.

Je leert allerlei technieken die gebruikt worden om de lekkerste bonbons te maken, niet teveel snoepen tussendoor hè? Een paar voorbeelden van speciale bonbons die je zal leren maken tijdens deze bonbon workshop zijn truffels met slagroom vulling, heerlijke bonbons van praline vulling met een laagje van witte, melk- of pure chocolade. En wat te denken van bijzondere bonbons maken met een crunchy vulling?

Alles wat met chocolade en bonbons te maken heeft leer je tijdens deze smaakvolle workshop bonbons maken . En om ook het thuisfront te laten genieten van jouw kunsten krijg je natuurlijk een heleboel van je zelfgemaakte bonbons mee naar huis! Kan jij deze verleiding weerstaan?

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.