Champagne proeven!
menu 0 0

Champagne proeven!

Geplaats op 10-03-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Champagne, prosecco en cava zijn dranken die absoluut niet mogen ontbreken op een goed feest. Met deze champagneproeverij in Amsterdam wordt je een echt kenner op het gebied van champagne, prosecco en cava.

Met dit cadeau geniet je samen met andere liefhebbers 2 uur van een sprankelende proeverij. Naast Spaanse cava en Italiaanse prosecco komen diverse champagnes uit de Franse Champagnestreek aan bod.

Een champagnekenner laat je jouw favoriete bubbels ontdekken op een sfeervolle locatie in hartje Amsterdam. Bij de champagnes worden bijpassende hapjes geserveerd.

Verder kun je natuurlijk al je vragen stellen aan de deskundige champagnekenner. Tijdens de uitleg en het proeven van de champagne kun je ook genieten van heerlijke hapjes.

Zoek je een gezellige avond? Deze champagneproeverij zal er voor zorgen dat je niet teleurgesteld wordt. Dus laat de kurken knallen!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.