DJ Workshop
menu 0 0

DJ Workshop

Geplaats op 10-04-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Wil jij net als Tiësto en Armin van Buuren tot de beste DJ’s van de wereld behoren? Grijp dan nu je kans en ervaar hoe het is om achter de draaitafels te staan met deze DJ workshop. Je zult de kneepjes van het vak geleerd krijgen door een professional en aan het einde van de workshop draai je zelf de sterren van de hemel.

Deze DJ workshop vind plaats in Geldermalsen, de plaats waar je de beste dance events kunt vinden. Na ontvangst begin je met de basisprincipes, waarin je uitleg krijgt over de mixer en draaitafels. Al spelenderwijs zul je uitvinden hoe het voelt om een DJ te zijn en wat voor een kick het geeft om uiteindelijk die perfecte mix van je draaitafels af te laten knallen. De tijd zal voorbij vliegen en voordat je het weet moet je helaas alweer afscheid nemen van al dit DJ geweld. Gelukkig kun je altijd nog een keer terug gaan om je skills te perfectioneren en je dromen waar te maken.

Salou en Ibiza....wie weet draai je hier binnenkort wel je live set!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.