Ontdek de DJ in jezelf met een dj workshop
menu 0 0

Ontdek de DJ in jezelf met een dj workshop

Geplaats op 10-09-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Zou jij niet eens zelf achter de knoppen van een mengpaneel en een paar draaitafels willen staan? Zie jij jezelf als dj op een feest? Dan is de dj workshop van DJ School Purmerend zeker iets voor jou! Of je nu een beginner bent, of al een tijdje meedraait in de dj-wereld, dat maakt niets uit. Er wordt namelijk lesgegeven op verschillende niveaus en in verschillende stijlen.

Onder toezicht van professionele dj’s leer je als beginner de basis van het dj’en. Je werkt niet zomaar met wat apparaten, maar met de nieuwste apparatuur van Pioneer! Beginners krijgen trouwens ook geen gortdroge theorie voorgeschoteld, maar mogen meteen aan de knoppen staan. Ze beginnen met het leren van beatmatchen en pitchen. Voor je het weet mix je je favoriete muziek aan elkaar!

Wat deze dj workshop onderscheidt van andere is dat er ook oog is voor het sociale aspect van het vak. Dus: Hoe maak je het mooiste feest? Hoe gedraag je je daar?

Kortom: Deze workshop is een must voor iedereen die eens achter de knoppen wil staan, of die professioneel bijgeschoold wil worden in het dj-vak!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.