Driften
menu 0 0

Driften

Geplaats op 12-05-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Heb jij al de spanning de sensatie en de actie gevoeld van een nieuwe belevenis die je gegarandeerd laat snakken naar meer? Welkom bij het driften, de ultieme vorm van voertuigbeheersing! Driften is een van de nieuwste belevenissen van deze tijd. Omdat je bij driften je voertuig in een krachtige powerslide wilt krijgen is het een soort omgekeerde slipcursus. Hoe beter je weet hoe je in een slip raakt, hoe beter je de auto kunt beheersen.

Tijdens de driftcursus in Circuit Park Zandvoort zul je zelf het heft in handen nemen en de beginselen van het driften ervaren. Naast een zeer ervaren instructeur zul je meemaken hoe het is om een echte driftcursus te beleven. Door een juiste manier van gas geven en sturen zul jij ook de beginselen van een powerslide onder de knie krijgen. Na een aantal basis oefeningen wordt er geoefend op een parcours waarbij je meerdere bochten achter elkaar kunt driften. Tijdens de driftcursus zit je in een auto die speciaal is omgebouwd voor het driften. 

Wanneer je de driftcursus hebt gedaan, zul je voelen dat je zelfverzekerder over de weg gaat, het is een ervaring die je niet kunt vergeten en die je rijkunsten zeker zal aanscherpen. Na afloop van de DriftExperience in Circuit Park Zandvoort, zul je een certificaat ontvangen zodat je de deelname aan deze geweldige driftcursus in Circuit Park Zandvoort altijd kunt aantonen. Wil jij een ervaring om nooit te vergeten? Neem dan nu een DriftExperience bij Belevenissen.nl.

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.