Edelsmid voor één dag
menu 0 0

Edelsmid voor één dag

Geplaats op 11-09-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


Wanneer je een mooi sieraad koopt voor jezelf, of als je iemand een sieraad cadeau geeft, dan doe je dat niet zomaar. Een sieraad is immers een kostbaar geschenk. Daarbij: wanneer je een sieraad voor een ander koopt, dan betekent die persoon ook echt iets voor je. Ook het moment van geven is vaak niet willekeurig gekozen. 

Het is mogelijk om dit speciale geefmoment te markeren met een zelfgekocht sieraad. Bijvoorbeeld een ring. Veel bijzonderder is het, wanneer je je eigen creativiteit inzet en zelf iets maakt waar jij, of de ander, een heel leven lang plezier van hebt. Wil je echt een uniek en speciaal sieraad? Stap dan eens in de wereld van de edelsmederij, wees edelsmid voor één dag, en maak je eigen sieraad!

In de workshop Edelsmid voor één dag maak je je eigen sieraad. Dat hoeft niet per se een ring, maar mag ook een hanger, een broche of manchetknopen zijn. Je wordt hierbij professioneel begeleid door een edelsmid die al sinds 1995 werkzaam is in het vak. De techniek die wordt gebruikt is de traditionele wasmethode, waarbij je eerst een wasmodel van je sieraad maakt, dat vervolgens in zilver wordt gegoten. Daarna ga je je ruwe sieraad netjes afwerken, vijlen en polijsten. Aan het einde van de dag heb jij een prachtig sieraad!

Kortom: Geef je zelf of de ander iets unieks en eigens. Maak je eigen sieraad: wees edelsmid voor één dag!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.