Familie fotoshoot
menu 0 0

Familie fotoshoot

Geplaats op 17-04-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Het is soms moeilijk om de familie helemaal samen te krijgen en al helemaal voor de camera! Dan is deze fotoshoot voor jullie gelijk ook een leuk familie uitje. Verzamel het hele gezin, inclusief de hond en kom voor het maken van persoonlijke familie foto’s naar Deventer. De professionele fotograaf zal er alles aan doen om jullie in het juiste licht te zetten!

De opnames voor de familie foto’s zullen worden geschoten in de studio. Het maakt niet uit of de hele familie de fotostudio op zijn kop zet, de herrieschoppers voor de lens worden gestuurd of dat het gezin voor de eerste keer op beeld wordt vastgelegd;  de familie fotoshoot in Deventer brengt jullie naast geweldige foto’s ook een hoop lol! In de aangename en warme omgeving zullen de kinderen zich zo op hun gemak voelen, dat ze het flitsen om zich heen snel vergeten en al snel samen met mama en papa in de camera stralen.

Na de fotoshoot in Deventer worden jullie natuurlijk niet met lege handen naar huis gestuurd. Gelijk ter plekke zullen jullie samen met de fotograaf de mooiste foto’s uitzoeken. Met zijn geschoolde blik geeft de fotograaf jullie natuurlijk graag advies over de beste familie foto’s. Er zullen opnames worden gemaakt, waarvan er 4 foto’s digitaal uitgewerkt. Jullie kunnen natuurlijk ook alle foto´s nabestellen, zodat de hele familie van mooie foto´s wordt voorzien.

Eindelijk zal dan het fotoboek weer eens beplakt worden met nieuwe foto’s van de nieuwste generatie.

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.