De gulden maakt online “rentree”
menu 0 0

De gulden maakt online “rentree”

Geplaats op 06-11-2017 in Cadeau-inspiratie
blog image

De gulden maakt online “rentree”

Nederlanders kunnen met de slordige kwart miljard gulden die nog altijd circuleert vanaf vandaag ook online shoppen.

Nederlanders met heimwee naar de ruim 15 jaar geleden door de euro vervangen gulden komen voortaan online aan hun trekken komen. Belevenissen.nl, een webwinkel met unieke beleveniscadeaus, aanvaardt vanaf vandaag als eerste webshop in Nederland weer de gulden als betaalmiddel.

Op de website Belevenissen.nl is betalen met euro’s uiteraard ook gewoon mogelijk via bijvoorbeeld Ideal, creditcard of PayPal. Omdat deze betaalwijzen niet meer in guldens kunnen worden uitgevoerd, moeten nostalgische klanten hun oude geldbiljetten (bij voorkeur) aangetekend opsturen. Daar staat tegenover dat Belevenissen.nl gebruik maakt van een gunstige koers voor de gulden. In plaats van de officiële wisselkoers van 2,20371 hanteert de webwinkel een wisselkoers van 2 gulden per euro. Dat betekent dat het oude geld bij de webwinkel meer koopkracht heeft dan aan het loket van De Nederlandse Bank. De meeste guldenbankbiljetten kunnen nog tot 1 januari 2032 ingewisseld worden.

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.