High Tea Cruise door Haarlem
menu 0 0

High Tea Cruise door Haarlem

Geplaats op 15-09-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


Haarlem, een prachtige stad waar je de hele dag kan genieten van de historie die deze stad ademt. Een zeer leuke manier om deze stad eens van een andere kant te bekijken is over het water!

Tijdens een anderhalf uur durende cruise door de wateren van de binnenstad ontdek je hoe rijk de historie is van deze middeleeuwse stad. Tijdens deze cruise zal er een verrukkelijke high tea worden geserveerd. Je kunt onbeperkt genieten van de heerlijke thee van Betjeman en Barton. Daarnaast zijn er talrijke lekkernijen, zoals frivolités, muffins, Devonshire scones met clotted cream, quiches, warme saucijs, belegde sandwiches en brownies.

De High Tea Cruise is ideaal om cadeau te doen aan een vriendin, je vrouw of je moeder. Gezellig samen genieten en bijkletsen terwijl je vaart door de gezellige binnenstad. Cultuur snuiven en lekkere hapjes proeven? Het kan tegelijk tijdens deze cruise door de historische binnenstad van Haarlem. Geniet dubbel van een ontspannen rondvaart en heerlijke hapjes onder het genot van een kop warme thee.

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.