Proef het lekkerste ijs!
menu 0 0

Proef het lekkerste ijs!

Geplaats op 23-09-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


Ontdek de nationale Zilverstad Schoonhoven en geniet van het ambachtelijke ijs van Proef!

Schoonhoven is niet voor niks een populaire stad om te bezoeken. De stad ademt nog altijd de sfeer van de 14e eeuw toen het een bruisend middelpunt was van de goud- en zilversmederij. Vroeger was het de halteplaats van de postkoets naar Gouda en Utrecht en in deze stad zou ook de laatste heks van Holland zijn verbrand. Ontdek samen deze historie rijke stad met de gratis stadskaart en routefolder, deze brengt je langs alle hotspots. Na al dat wandelen is het natuurlijk tijd om even af te koelen en hoe kan dat nou beter dan met een overheerlijk ijsje?! Je krijgt vijf smaken ambachtelijk bekroond zilverijs, een krokante wafel en een flinke toef slagroom. Proef! zit gevestigd in de unieke 16e eeuwse herberg 'Het Parardijs', midden in het stadscentrum en aan de voet van de klokkentoren van het monumentale stadhuis.

Een leuke belevenis voor iedereen! Wandel door het sfeervolle Schoonhoven en geniet van de heerlijke ijsproeverij van Proef!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.