Ik hou van Holland
menu 0 0

Ik hou van Holland

Geplaats op 12-08-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


Nieuw in ons assortiment Belevenissen: de dinershows van Theater De Avenue uit Breda. In dit sfeervolle theater kun je tijdens een heerlijk viergangendiner genieten van prachtige live shows waarin onder meer muziek, toneel, dans en humor centraal staan.

Zo is er bijvoorbeeld de bijzonder amusante show Ik hou van Holland, waarin je wordt getrakteerd op de heerlijkste meezingers van vaderlandse bodem. Drie professionele zangers brengen de grootste vaderlandse hits, nostalgische liedjes, Nederpop en nog veel meer echte feestnummers ten gehore. Meezingen? Dat kan! De songteksten worden op een scherm geprojecteerd, zodat iedereen naar hartelust kan meezingen met zijn of haar favoriete Hollandse liedjes!

Beleef de show Ik hou van Holland zelf en bestel een sprankelende avond vol vaderlandse meezingers in Theater De Avenue via Belevenissen.nl. Wat je noemt een echt gezellig avondje uit eten, drinken en genieten!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.