HOERA, Belevenissen.nl Zakelijk is online!
menu 0 0

HOERA, Belevenissen.nl Zakelijk is online!

Geplaats op 24-06-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Belevenissen.nl keuzecadeau: de leukste manier om uw waardering te tonen voor elke gelegenheid. Omdat uw collega’s zo hard gewerkt hebben, omdat een project succesvol is afgerond… of gewoon zomaar. Hoe dan ook: van een eigen keuze cadeaubon fleurt iedereen op!

Na een jaar hard werken is vandaag officieel het keuze cadeau concept operationeel. Organisaties kunnen nu voor elke gelegenheid een passend cadeau realiseren met 100% tevredenheidsgarantie. Immers, de ontvanger van het keuze cadeau kiest zelf één of meerdere cadeaus uit het grootste assortiment van Nederland!

Het cadeau is o.a. in te zetten als eigen keuze kerstpakket, relatiegeschenk, beloning, verjaardag collega's (met onze unieke verjaardagsservice!), jubileum en secretaressedag. Naast dit hebben wij een uniek spaarsysteem/loyaliteitsprogramma ontwikkelt waarbij klanten van organisaties kunnen sparen voor unieke cadeaus of kortingen.

Bekijk snel onze eigen keuze cadeau concept.

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.