Koffie workshop
menu 0 0

Koffie workshop

Geplaats op 04-03-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Ben jij ook zo een koffieliefhebber en lijkt het je leuk om je bakkie sleur eens op een andere manier te bekijken… Heb je altijd al eens een overheerlijke espresso of een goede cappuccino willen bereiden? Nu krijg je de gelegenheid om tijdens deze koffieworkshop zelf eens achter een echte espressomachine plaats te nemen en je kunsten tot uiting te laten komen. Wie weet wat voor verborgen barista talenten er in jou schuilen.

Tijdens de koffieworkshop leer je meer over de koffie, het ontstaan, de maling en de bereiding. Uiteraard ga je ook zelf aan de slag met het bereiden van de koffie. Als afsluiter leer je nog hoe je een overheerlijke koffiecocktail kunt maken.

Dit is natuurlijk de perfecte koffieworkshop die je niet wilt missen. Jij krijgt straks de meeste gasten thuis omdat jij de lekkerste koffie kunt klaarmaken. Of geef deze workshop cadeau, dan weet je zeker dat je bij je vrienden altijd kunt genieten! Om deze dag gedenkwaardig te maken krijg je ook nog een kleine verrassing mee naar huis.

Ruik jij die lekkere koffie aroma’s al?!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.