Sweep Away!
menu 0 0

Sweep Away!

Geplaats op 23-01-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Je hebt vast het programma sweep away wel eens gezien op televisie, een groot aantal deelnemers starten een zeer moeilijk parcours, waar in elke fase alleen de snelste deelnemers verder gaan. Bijna onneembare obstakels staan de deelnemers in de weg en één verkeerde beweging leidt er al toe dat de deelnemer in het water belandt en kostbare tijd verliest.

Denk jij dat je deze uitdaging met twee vingers in je neus aan kan? Of ben je gewoon benieuwd hoe het is om een dergelijk parcours af te leggen? Dan krijg je nu de kans om tijdens deze belevenis kennis te maken met verschillende uitdagende onderdelen van dit sweep away parcours! Wees niet bang, je zult geen nat pak halen vandaag, want mocht je hier vallen beland je veilig en zacht op een luchtkussen!

Het parcours bestaat uit opdrachten met bijzondere namen, neem bijvoorbeeld de Punch Kiss. Dit is een onderdeel waarbij je jezelf van links naar rechts moet verplaatsen over een soort klimmuur. Deze muur staat echter onder een schuine hoek, waardoor je jezelf goed moet vasthouden en om dit nog iets lastiger te maken kom je af en toe bokshandschoenen tegen die je van de muur af proberen te duwen. Kan jij ze ontwijken en kom jij zonder problemen aan de andere kant of neem je sweep away erg letterlijk?

Of wat te denken van de Swing Out, een onderdeel waarbij iedereen op een pilaar staat en waarbij je moet proberen de rondzwaaiende bal te ontwijken zonder van je pilaar te vallen. Blijf jij overeind of maak jij een elegante landing op het luchtkussen en ben jij ‘out’?

Deze dag is er eentje om nooit meer te vergeten! Welk team blijft het meest overeind en haalt de meeste punten? Misschien ben je wel zo goed dat je na deze belevenis overweegt om ook aan het wereldbekende televisieprogramma mee te doen! sweep away , blijf jij in het spel of vlieg je er al snel uit?

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.