Heerlijk, een privé wellnesscentre!
menu 0 0

Heerlijk, een privé wellnesscentre!

Geplaats op 17-09-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


Willen jullie samen eens echt helemaal tot rust komen? Boek dan een privé wellnesscentre voor twee, dan ontsnap je echt van de drukte van alle dag!

Jullie kunnen twee uur lang gebruik maken van verschillende sauna faciliteiten, zoals een infraroodcabine, stoomcabine, finse sauna, jacuzzi, hydrojet watermassagebed, zonnebank en een oosterse tuin. Wil je even bijkomen? Dat kan in de sfeervolle lounge, waar onbeperkt koffie,thee,sap,water en frisdrank te krijgen is. Bij aanvang krijgen jullie een korte rondleiding en uitleg over de faciliteiten. Daarna ontvangen jullie de badjas en badslippers en kan het genieten gaan beginnen. De ruimte is helemaal afgesloten en alleen voor jullie, ook het personeel is afwezig!

Geniet samen van de unieke mogelijkheid om twee uur lang gebruik te maken van een privé wellnesscentre. Ideaal om cadeau te doen aan je partner of vriend/vriendin.

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.