Unieke toertocht
menu 0 0

Unieke toertocht

Geplaats op 13-10-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


Oude tijden herleven tijdens een toertocht met een prachtige 2CV. Een unieke en gezellige ervaring om met zijn vieren de prachtige omgeving van Amersfoort te ontdekken.

Bij aankomst krijg je uitleg over de auto en kan je de weg op. Je hebt de keuze uit drie verschillende routes die staan beschreven in routeboeken, dat word dus ouderwets kaartlezen! De routes zijn zeer gevarieerd en brengen je langs het water, door de bossen en over slingerende paadjes. Onderweg kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een bezoek te brengen aan de Naarden Vesting of te genieten van een heerlijke picknick aan de Loosdrechtse Plassen. Rij op een rustig tempo door de prachtige natuur van de Veluwe of over de dijken in de Betuwe langs de grote rivieren. De routes zijn allemaal tussen de 100 tot 150 kilometer lang en staan duidelijk beschreven in het routeboek. Onderweg lees je in het routeboek ook leuke toeristische informatie.

Beleef een gezellige dag in een bijzondere auto en laat je verassen hoe prachtig de Nederlandse natuur is. Een dagje toeren in een Eend is heel geschikt om met de familie of met vrienden mee te maken. Boek hem snel en ga genieten!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.