Rijden in een Hummer H2
menu 0 0

Rijden in een Hummer H2

Geplaats op 09-05-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Rij in deze fantastische en brute Amerikaanse terreinwagen. Met deze Hummer H2 zul je in alle luxe en comfort rijden en neerkijken op vrijwel alle andere auto’s op de weg. Pak deze mogelijkheid met beide handen aan en ga 20 minuten Hummer H2 rijden in de buurt van Veldhoven of Turnhout (België).

Je zult begeleid worden door een ervaren instructeur die je als eerste zal gaan uitleggen hoe de Hummer H2 in elkaar zit. Hierna zul je aan je 20 minuten durende rit beginnen. Met deze Hummer H2 zul je alleen op de weg blijven rijden, helaas is er geen mogelijkheid tot off-road rijden. Maar ben niet bang, je medeweggebruikers zullen je absoluut niet over het hoofd zien. Als ze de imposante uitstraling en gedaante van de Hummer zouden missen, dan kunnen ze hem altijd nog horen. Deze Hummer H2 heeft namelijk een 6 liter benzine V8 motor aan boord.

Geniet van het rijden in een Hummer H2. Gedurende 20 minutenlang zul je de koning van de weg zijn in deze krachtige en geweldige Hummer H2. Een perfect cadeau voor de Hummer en terreinwagen fans!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.