Ga mee met de Beren Boot voor een rondvaart met buffet!
menu 0 0

Ga mee met de Beren Boot voor een rondvaart met buffet!

Geplaats op 14-09-2016 in Cadeau-inspiratie
blog image


Welkom aan boord van de Beren Boot voor een super gave rondvaart door de wereldhaven van Rotterdam! Je hebt vast al veel gehoord over die prachtige en reusachtige haven, maar heb je hem wel eens met eigen ogen aanschouwd? Nee? Dat kan dan met deze rondvaart en bovendien op een wel heel speciale manier. 

Tijdens de rondvaart ga je genieten van de prachtige skyline van Rotterdam. Let goed op de gebouwen. De moderne architectuur. De Erasmusbrug. En niet te vergeten de SS Rotterdam - het voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn. Omdat de kapitein van het schip, afhankelijk van het weer en het getij, iedere keer een andere vaarroute kiest, is iedere rondvaart weer anders dan de vorige en blijft het iedere keer spannend.

Overigens geniet je tijdens de rondvaart niet alleen van het uitzicht: je schuift ook aan voor een uitgebreid Beren Buffet. Dit buffet bestaat uit warme en koude gerechten, inclusief soepen en een dessert. Daarnaast zijn er verschillende verrassende seizoensgerechten die elk kwartaal wisselen, én een extra special.

De combinatie van een rondvaart met steeds een andere vaarroute en het Beren Buffet maakt deze belevenis tot een bijzondere kijk- en eet ervaring die je absoluut moet hebben meegemaakt!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.