Zelf vliegen in een simulator
menu 0 0

Zelf vliegen in een simulator

Geplaats op 14-10-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image


Is het ook jou droom om te vliegen in een vliegtuig? Zelf de stuurknuppel te bedienen en de kracht van de motoren te voelen tijdens het opstijgen? Dat kan in de Boeing 737 Full-Motion simulator!

Ervaar hoe het is om een echte piloot te zijn in deze full-motion simulator waarmee levensechte situaties kunnen worden nagebootst. Vlieg door de regen, sneeuw of zelfs een zware storm en probeer het vliegtuig onder controle te houden.

Je wordt ontvangen door een piloot die je eerst de theorie zal uitleggen. Onder het genot van een drankje zal hij je ook allemaal spannende verhalen vertellen. Daarna is het tijd om de simulator in te gaan. Onder begeleiding van de piloot ga je zelf opstijgen, vliegen en landen. Je hebt de keuze uit alle vliegvelden over de hele wereld en je kan zelfs een brand meemaken. De piloot zal er voor zorgen dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Na afloop ontvang je een vluchtdoop certificaat.

Een erg leuke ervaring om zelf mee te maken of om iemand cadeau te doen. Zelf vliegen in een Boeing 737 simulator, een belevenis die je niet snel zal vergeten!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.