Workshop tip: Glasblazen met Willem
menu 0 0

Workshop tip: Glasblazen met Willem

Geplaats op 02-12-2015 in Cadeau-inspiratie
blog image


Workshop tip: Glasblazen onder leiding van de glasentertainer Willem !

Willem neemt je mee op een super leuke en leerzame ontdekkingsreis in de wereld van de glaskunst. Hij fascineert en inspireert terwijl hij de kunsten van het glasblazen aan je laat zien. De workshop begint met uitleg en de geschiedenis van glas. Je leert daarbij het hele proces van het glasblazen. Vanzelfsprekend krijg je ook een demonstratie van de maestro zelf. Nadat Willem heeft laten zien hoe het moet, mag je het zelf proberen. Je gaat je eigen glazen object blazen. Hoe gaaf is dat! En je bent ook niet beperkt tot één object, bijvoorbeeld een drinkglas. Je mag iets maken wat je zelf leuk vindt. Denk daarbij dus aan een drinkglas, maar ook een kaarsenhouder, een object om bij het raam te hangen of een kerstbal behoren tot de mogelijkheden. Gebruik je eigen creativiteit! En natuurlijk mag je na afloop van deze unieke workshop je zelf gemaakte glazen object mee naar huis nemen!

De workshop glasblazen is geweldig leuk, niet alleen omdat je een oud ambacht zelf mag beoefenen en het resultaat mee naar huis mag nemen, maar bovenal maakt de glasblazer Willem deze workshop tot een geweldige belevenis. Hij is wat je noemt een echte glasentertainer!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.