Vaar mee naar Volendam
menu 0 0

Vaar mee naar Volendam

Geplaats op 17-09-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Een unieke manier om Volendam te bezoeken is met de schitterende driemastbark, de “Stedemaeght”. Vaar met deze prachtige boot over het IJsselmeer en bezoek dit prachtige vissersdorp.

‘s Morgens vroeg om 09.00 ga je aan boord van de Stedemaeght, die aangemeerd ligt in Lelystad. Je wordt ontvangen met koffie of thee met een heerlijke koek. Wanneer iedereen aan boord is, begint de avontuurlijke reis naar Volendam. Geniet op het dek van de wind door je haren, of ga lekker binnen zitten en vergaap je aan het uitzicht. Aan boord wordt ook een uitgebreide lunch geserveerd. Eenmaal aangekomen in de haven van Volendam word je met een watertaxi aan wal gebracht. Struin door het gezellige dorp en ontdek de authentieke architectuur. Hap een lekker visje op de Dijk, waar je uitkijkt op het eiland Marken. Tijdens de terugreis geniet je met een heerlijk bittergarnituur na van de gezellige dag. Tussen 17.30 en 18.00 meer je weer aan in Lelystad.

Een leuke ervaring voor liefhebbers van mooie boten én een bijzondere manier om een bezoek te brengen aan één van de leukste vissersdorpen van Nederland. Een zeiltocht met bezoek aan Volendam, leuk om te geven en om zelf te beleven!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.be

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.